середа, 18 лютого 2015 р.

Ідеї розвитку проекту #БУК




У сучасному глобалізованому світі стираються не лише кордони, але, на жаль, зникають цілі пласти унікальної культури. Наразі становище України не настільки трагічне, проте вона уже стоїть на порозі глобалізаційної трансформації культури і, у першу чергу, повинна звернути увагу на те, як зберегти свою культуру та любов наступних поколінь до минулого.
Саме тому ми пропонуємо створити мультимедійну платформу «БУК» - найбільший інформаційний ресурс, у якому зібрати цікаву інформацію про українське мистецтво, народні обряди, мову, історію, туристичні об’єкти і все, що має відношення до українства.
Учні та молодь, за допомогою цієї платформи, зможуть готуватися до ЗНО, екзаменів, а усі українці та іноземці пізнавати Україну!

Ідеї даного проекту можна чітко просувати та розвивати у соціальних мережах, за допомогою усіх доступних способів реклами та PR. Серед пропонованих заходів: створення сторінок у соціальних мережах, підключення у якості медіа-партнерів центральні канали, радіо, інтернет-видання, створення мережі даних експертів за допомогою фахівців та порад людей, створення радіо- та відео-реклами, а також усіх видів друкованої продукції; просування через органи влади та ГО. Особливу увагу можна звернути на діаспорян та українців, які виявлять бажання допомогти проекту.

#БУК – це не аналог Вікіпедії. БУК – це центр, який навчає та об’єднує українців!

Немає коментарів:

Дописати коментар